" Att du ENS gick till jobbet? "
































Jo, såhär i efterhand kan jag väll erkänna att jag inte borde förväntat mig så mycket av denna dag.
Denna v a n l i g a dag.
Jag borde ju insett och förvarnat om att e v e n t u e l l t kan-det-bli-så-att jag inte pallar trycket.
Palla trycket. Fan så klent.
Det är ju bara att stå där o veva med spackelspaden. Gnugga ner vax i springorna och dra några tag i ändarna med sandpappret. Men så är det ju just det. Det är ingen större utmaning än så. För jag kan inte räkna med att det eventuellt kan bli en folksamling, en diskussion, framför en lapp, som man annars hade missat. Men just för att man är DÄR, på detta industrigolv som inte utmanar speciellt, -kan en lapp vara av STOR betydelse. Det betyder att man kan stanna upp. Man får "lov" att döda några minuter vid lappen, verka intresserad av det senaste som hänt på marknadsfronten. Suck.

Men jag är för lappar. Mera lappar tycker jag, ja eller,- texter. Igår gjorde jag en ny tavla. och på den vita slitna brickan på vardagsrumsbordet skrev jag texten;
^If people are trying to break you down, it only means that you are above them^
med svart spritpenna. Gillar kontraster i övrigt.
(Om personer försöker trycka ner dig, betyder det bara att du är över dem)
Har blivit lite av ett mantra för mig sedan en fin vän skickade den texten till mig.






___________________________________________________________________



Jag lyssnar aldrig på P1. Vill bara säga det. Inte för att det på något sätt skulle chocka mina närmsta vänner.
Har svårt att chocka dem om ni förstår. Men ändå. Efter första rasten idag så gick jag till min plats..tog på mig radiokåporna och t ä n k t e lyssna på P4 (ni ser) Men samtidigt som jag rullade volym knappen mellan mitt pekfinger o tumspets,- så fick jag lyssna till "Radiopsykologen" på just nämnda P1.
Jag vet inte om det händer er ofta. Jag kan ibland känna att mina tentakler och känselspröt är lite väl känsliga i förhållande till andras.
Idag handlade programmet bara om "insända brev" från lyssnarna. Och jag blev inkastad i ett brev från en 30årig kvinna som beskrev sitt liv. Nej. Hon beskrev MITT. Skillnaderna var inte stora.
Hennes pappa var död. Det är inte min. Men däremot i likhet med hennes,- inte närvarande.
Jag kan rabbla upp det mesta. Men där stod jag. Med hakan i min vänsterhand. På det kalla, hårda industrigolvet med mina oasics skor (som jag egentligen inte får ha för då gäller inte försäkringen OM det skulle hända något med mina fötter, jagvet)
Jag rös och fick den där innerliga känslan av att ^våra liv redan är skrivna^. Att det bara är å åka med¨. Att jag skulle lyssna på detta var bestämt. Och det gjorde jag.
Om du är intresserad av psykologi, så tycker jag att du ska chocka dig själv med att lyssna på P1 för en gång skull. Efter nyheterna kl 20.oo ikväll Torsdag. OTROLIGT utvecklande. Men det är bara vad jag tycker. Kanske för att det berör.












Jag sa till min man idag att det nog måste vara svårt att leva med mig,- jag har ju liksom insett det än n u mer nu när jag fått fysiska papper på hur jag är.

- Det värsta är nog dom tvära kasten mellan lycklig o ledsen. Du kan vara glad innan man går ut med soporna, och sen ledsen när man kommer in igen.



Tänk vilken styrka det krävs av en människa att orka med att leva med en s å n som jag. Det är det verkligen inte alla som pallar. Men också att när det är bra, så är det riktigt bra,- och det är ju det som gör det värt att man orkar på något sätt.
Vissa kallar det bara att älska någon













_________________________________________________________


Om jag skulle smiska mig lite på mina bara lår och tagga inför den ultimata träningsformen j u s t n u i mitt liv. Boxersice
Jag vet inte hur många ni är som har provat det. Men om man känner att man vill maxa sin styrka, uthållighet och kondition,- även känna lite metallsmak i munnen när man är klar,- så stavas det;
 b . o . x . e . r . s . i . c . e

Nu är det ombytning,- upp med håret i en svans och börja peppa sig för att få ur sin maktlöshet, frustration och ångest genom uppercuts, krokar och hopprep.
k ö t t a!! ;)




VAD KAN HON VARA MISSNÖJD MED?
- A L L T


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0